|

حقوقی ها در بورس چه کسانی هستند؟

حقوقی ها در بورس چه کسانی هستند؟


حقوقی ها در بازار بورس اوراق بهادار موضوعی هست که در این مقاله می خواهیم در مورد آن افراد صحبت کنیم.
می خواهیم بدانیم افراد حقوقی چه کسانی هستند و تفاوتشان با افراد حقیقی چیست؟ البته در طی مقاله، سوالات بیشتری در این مورد پاسخ خواهیم داد. پس تا پایان این مقاله جذاب و خواندنی در وبسایت الند با ما همراه باشید.

افراد حقیقی در بورس چه کسانی هستند؟

اگر خیلی ساده بخواهیم به قضیه نگاه کنیم، افراد حقیقی من و شما هستیم !
افرادی که با نام و نام خانوادگی خودمان مشغول به خرید و فروش هستیم و اصطلاحا به سازمان یا شرکت خاصی وصل نیستیم.افراد حقیقی عموما به صورت تکی خرید و فروش هایشان را انجام می دهند و غالبا با تکیه بر تحلیل های شخصی معامله می کنند.اما می خواهیم بدانیم افراد حقوقی در بورس چه کسانی هستند و تفاوت های حقیقی و حقوقی از چه قرار هست.

حقوقی در بورس کیست؟

اولین سوال باید همین باشد. این که اصلا حقوقی در بورس چه کسی یا چه کسانی هستند.
افراد حقوقی در بازار بورس افرادی هستند که با هویت شخصی خودشان دست به معاملات نمی زنند. در اصل شرکت یا سازمان آن ها هست که خرید و فروش و معاملات به نام او ثبت می شود.حقوقی های بورس معمولا پول های بزرگی دارند و خرید یا فروش این افراد در سهام مختلف تاثیرات زیادی بر روند قیمتی در بازار سهام می گذارد.
در این مقاله با چند مدل از این تاثیرات آشنا خواهیم شد.

بنابراین تا اینجا فرق حقیقی و حقوقی در بورس را متوجه شدیم و فهمیدیم که هر کدام چه شخصیت هایی هستند .

حالا آیا منظور از حقیقی و حقوقی در بازار بورس اوراق بهادار فقط همین هویت افراد هست؟ خیر.

باید بدانیم میزان خرید و فروش افراد حقیقی و حقوقی در سهم های مختلف در روز های مختلف می تواند به ما سیگنال های متفاوتی از خرید و فروش بدهد

گفتیم افراد حقوقی ( که در بعضی سهم ها بازیگردان همان سهم هستند ) پول بسیار زیادی دارند. در حدی که قادر هستند مسیر سهم ها رو جا به جا کنند.
بنابراین میزان خرید ها و فروش ها می تواند تعیین کننده مسیر حرکتی سهم ها باشد.

به عنوان مثال زمانی که حقوقی یک سهم در حال خرید سنگین می باشد، قطع به یقین پول بسیار زیادی در جهت تقاضا در یک سهم وارد می شود و بنابراین تقاضای زیاد موجب افزایش قیمت سهم می شود

افراد حقوقی در بورس

افراد حقوقی در بورس

این افراد چطور میتواند به ما سیگنال خرید یا فروش بدهد؟

حالا اگر ما به عنوان سهام دار حقیقی بتوانیم خرید ها و فروش های حقوقی رو پیش بینی کنیم بسیار حرفه ای تر می توانیم معامله کنیم.

چرا که اگر منطقی هم به قضیه نگاه کنیم، سازمان ها و شرکت های بزرگ حقوقی از روی شانس و اقبال دست به خرید و فروش سهم هایشان نمی زنند و تحلیل گران حرفه ای پشت این خرید و فروش ها حضور دارند.

بنابراین اگر موج خرید یا موج فروش این افراد رو تشخیص دادیم می تونیم با این موج ها همراه شویم و سود خودمون رو از بازار بورس اوراق بهادار تهران بگیریم.
البته لازم به ذکر هست که افراد حقوقی یا افرادی که پول های بسیار زیاد دارند، فقط در بورس حضور ندارند. این افراد در بازار کریپتو کارنسی ( یا ارزهای دیجیتال ) نهنگ نامیده می شوند که با رصد کردن رفتار نهنگ ها خیلی حرفه ای می توانیم بازار رو پیش بینی کنیم و در صورت تشخیص موج مناسب سود خودمون رو از بازار بگیریم.
در مقاله قبلی در مورد بازار بین المللی فارکس صحبت کردیم. حتی در بازار فارکس هم می توانیم شخصیت هایی با ویژگی های حقوقی بورس پیدا کنیم. مثالی از شحصیت های حقوقی در بازار بین المللی فارکس بانک مرکزی توکیو، لندن و نیویورک هستند.

شاید فکر کنید سهام یا شرکتی که در بازار بورس عرضه می شود، فقط به عنوان فروشنده سهام در این بازار حضور داشته باشد. اما در حقیقت این طور نیست.
در واقع هر کدام از شرکت هایی که ما سهامشان را می تواینم بخریم یا بفروشیم، خودشون شخصیت های حقوقی هستند که می توانند روی قیمت و روند جهت حرکتی سهم های مختلف دیگر تاثیر بگذارند.

حقوقی ها و حقیقی های سهم رو از کجا پیدا کنیم؟

این که حقوقی ها و سهام داران عمده هر شرکت ، چه افرادی یا چه شخصیت های حقوقی هستند رو می تونیم از سایت مرجع tsetmc مشاهده کنیم
برای این کار در سایت tsetmc می توانیم نام سهم رو جست و جو کنیم و در قسمت سهام داران ، سهام داران حقوقی و درصدی رو ببینیم.
اگر در این صفحه با عبارت فرد حقیقی مواجه شدید باید بدانید که یک فرد حقیقی، 1 درصد یا بیش از 1 درصد این شرکت رو صاحب هست و خرید و فروش های این فرد هم در کنار خرید و فروش های افراد و سازمان های حقوقی می تواند تاثیر گذار باشد
در همان صفحه از سایت tsetmc‌ خواهید توانست خرید و فروش های این افراد و سازمان ها رو با فلش های سبز رنگ و قرمز رنگ مشاهده کنید

کلام اخر

حرف اخر این که نه در بازار بورس و نه در هیچ بازار مالی نباید تک بعدی تفکر کنیم و برنامه ریزی کنیم. رصد اطلاعات افراد حقیقی و حقوقی در کنار تحلیل تکنیکال، تحلیل بنیادی و دیتا های روانشناسی بازار که قبلا در این موارد مقاله در سایت قرار دادیم بسیار می تواند کمک کننده باشد که بتوانیم بیشترین سود رو از بازار بگیرم

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *