فیسبوک با هک و افشاء اطلاعات بیگانه نیست ، زیرا این شرکت در سال های اخیر بارها در معرض حمله هکر ها و نقض امنیت قرار گرفته ست . به عنوان مثال ، در سال 2018 ، غول رسانه های اجتماعی فاش کرد که اطلاعات شخصی بیش از 50 میلیون کاربر را به طور ناخواسته به دلیل یک خطای کوچک در برنامه نویسی سیستم عامل خود فاش کرده است ، بنابراین به سوء استفاده کنندگان اجازه دسترسی به حساب های کاربران خود را داده است.
به همین ترتیب ، در سال 2020 ، این شرکت به مدیریت مارک زاکربرگ هنگامی که مشخص شد هزاران توسعه دهنده توانسته اند به داده های کاربران غیرفعال پلت فرم دسترسی پیدا کنند ، درگیر یک جنجال بزرگ دیگری شد ، و این باعث برانگیخته شدن خشم بسیاری از مردم در سراسر جهان شد.
اکنون در سال 2021 ، موج جدیدی از نشت داده ها به راه افتاده است، این بار تعداد کاربرانی که سوابق آنها در معرض دید قرار گرفت ، نه 50 میلیون بلکه 500 میلیون نفر بود. در تاریخ 3 آوریل ، آلون گال ، مدیر فنی شرکت امنیتی هادسون راک ، فاش کرد که اطلاعات شخصی حساس برای بیش از نیم میلیارد کاربر فیس بوک در یک انجمن هک قاچاق به اشتراک گذاشته شده است.
سرانجام ، این داده ها که اکنون بصورت آنلاین در دسترس است ، به طور بالقوه پس انداز میلیون ها معامله گر ارزهای دیجیتال و هولدر را که اکنون در معرض تعویض سیم کارت و سایر حملات مبتنی بر هویت هستند، به خطر می اندازد.
در شرایطی که اطلاعات حساس بیش از ۵۳۳ میلیون کاربر فیسبوک افشا شده است، کارشناسان حوزه امنیت سایبری درباره احتمال حمله هکرها برای سرقت داراییهای دیجیتال هشدار دادهاند. دِیو جیوانس، مدیرعامل شرکت امنیت بلاک چین سایفر تریس، میگوید افرادی که شماره تلفن آنها منتشر شده باید بهشدت مراقب باشند.
به گفته وی، هکرها برای سرقت داراییهای دیجیتال از سیم سواپ، فیشینگ و دیگر روشهای مرتبط با شماره همراه استفاده میکنند. جیوانس همچنین به کاربران توصیه کرد از نگهداری کل دارایی خود در صرافیهای متمرکز خودداری کنند. به عقیده جیوانس، مدیریت کلیدهای کیف پول توسط هر فرد راه بهتری برای محافظت از این داراییها است.
بدون دیدگاه